Wat doen wij?

STRALEN

Bij totaalrestauratie vindt algehele demontage plaats en maken wij het plaatwerk blank. Ter voorkoming van vervorming bij het stralen, schuren wij de vlakke delen eerst of behandelen deze met afbijt. Daarna wordt met zorg uw auto met grit gestraald.

PLAATWERKEN

Vaak is bij totaalrestauratie of deelrestauratie het plaatwerk of delen van het plaatwerk in slechte staat. Door middel van laswerk kunnen wij nieuwe plaatdelen, als die nog verkrijgbaar zijn, inlassen. Met plaatwerken kunnen wij ook nieuwe plaatdelen maken die niet meer verkrijgbaar zijn. Dit kunnen wij zowel met de hand als machinaal.

Ook voor APK laswerk bent u bij ons aan het juiste adres.

oldtimer spuiten

SPUITEN

Als al het plaatwerk weer als nieuw is, wordt er op het blanke metaal een grondverf aangebracht. Met carrosseriekit dichten we de naden. Het spuitwerk verrichten wij door poedercoaten of natlakken. De buitenkant van de auto spuiten we altijd nat in een goed geoutilleerde en stofvrije spuitcabine. Na de eerste laklaag, schuren we opnieuw en brengen we de definitieve spuitlaag aan. Er wordt extra aandacht aan alle naden en kieren gegeven, zodat alles van een deugdelijke laklaag is voorzien. Indien gewenst volgt nog een behandeling met een blanke lak.

SCHADEHERSTEL

Opgelopen schade aan uw oldtimer of tractor kunnen wij repareren. Na demontage van beschadigde onderdelen, uitdeuken of vervangen door nieuwe onderdelen, vindt het spuitwerk en opbouwen plaats. Daarmee is uw oldtimer weer in oude staat gebracht.

REPRODUCTIE

Mist u een onderdeel, is het niet meer te verkrijgen of is het een slechte imitatie? Wij reproduceren het voor u! Ook is het mogelijk om oude onderdelen te restaureren naar nieuwstaat. Van een enkel onderdeel of plaatdeel tot seriematige productie.

Alle metaalsoorten zijn mogelijk:

– staal
– aluminium
– RVS
– messing
– enz.

Uw onderdeel of spatbord niet te krijgen of in slechte staat?
Neem contact met ons op!

ONDERHOUD

Wij kunnen voor u ook het onderhoud aan uw klassieker uitvoeren, ongeacht het merk of de staat van uw auto. Van storingen en technische mankementen tot verbeteringen aan de techniek. Ook voeren wij anti-roest behandelingen uit zodat roest geen kans krijgt bij uw oldtimer, doen wij een aankoopkeuring en maken wij uw oldtimer apk klaar. Heeft uw oldtimer geen APK plicht meer, laat hem toch even nakijken om veilig de weg op te gaan.